Om oss

Vi som driver Bestbo gård heter Sanna Lindahl och Thomas Marquart. Till vår ”hjälp” har vi också själva besten på Bestbo, hon heter Tassa och är en fransk vallhund (beauceron).

Tassahunden vet hur man njuter av livet

Sanna har sina rötter i Uppsala, Thomas i trakterna kring Aschaffenburg, södra Tyskland. Vi är båda intresserade av självhushållning, friluftsliv och att driva knasiga och smått överambitiösa projekt. Som till exempel att skaffa en liten gård på Upplandskusten.

Sanna bejakar gärna sin inre ekorre genom att odla potatis och proppa frysen full med svamp och blåbär. Trivs bland husdjur och böcker, lyfter gärna onödigt tunga saker.

Thomas är inte bara doktor i fysik och astronomi, han gillar dessutom att bygga och laga allt möjligt, inte minst för att slippa köpa nytt. Fäller träd, brygger öl och kör gårdens traktorer, Harrison och Britt-Marie.

Tassahunden är pensionär och går bara omkring och skrotar.

Vi hittade gården i Norrskedika av en lycklig slump och nu är det bara att hugga i och skapa ett hem härute. Vi är intresserade av natur och miljö och kommer klura på hur vi bygger upp en verksamhet som gör nytta och som minimerar vår miljö- och klimatpåverkan.

Har du någon fråga om oss eller om gården, hör bara av dig!