Om hunddagiset

Du kan ansöka om hunddagisplats bara för enstaka dagar i veckan eller heltidsplats alla dagar måndag-fredag utom helgdagar. Ibland kan det gå att byta dagar vissa veckor i mån av plats, fråga i god tid i förväg så ser vi vad som går att ordna.

Om vi inte har kommit överens om något annat gäller lämning hos oss mellan kl 06:30 och 09:00 på morgonen och hämtning mellan kl 16:00 och 18:00.

En dag hos oss innehåller ett par promenader, någon aktivering och vilotid i mysiga hundboxar inredda med mjuka mattor, korgar och kuddar. Vi har större boxar för hundar som inte vill sitta ensamma och mindre boxar för den hund som hellre vill ha egentid i lugn och ro. All aktivitet anpassas efter hundarnas behov, hälsa och personligheter.

Bra att veta/tänka på:

Om kölistan till hunddagiset

Det gick fort att fylla upp boxplatserna när vi öppnade i december 2023! Det kan förstås uppstå nya luckor under året, så det går bra att ställa sin hund i kö för en plats. Jag kan inte lova något om hur snart man kan få en plats på dagiset och kan inte garantera att det kommer finnas plats för alla – det är ett småskaligt och hemtrevligt hunddagis med plats för högst 10-12 hundar eftersom jag vill ha tillräckligt med tid för att se varje individ och ge dem vad de behöver. Det här hunddagiset är mer än bara förvaring.

När jag plockar in nya hundar från kölistan är det inte först-till-kvarn som gäller – det är så mycket som ska stämma. Vilka veckodagar som har blivit lediga, vilken storlek och typ av hund som skulle passa i boxen som blev ledig… Hundar som kan gå ordentligt i koppel har förstås en fördel framför en hund som drar fram som ett ånglok, så börja koppelträningen redan idag! Men det allra viktigaste är att hitta nya dagishundar som passar in bra i flocken: som är trygga, harmoniska och gillar att hänga med på skojiga äventyr.

Om du vill ställa dig i kö för en dagisplats