Om stugan

Stugan ligger ett stenkast från Granfjärden, en skyddad Östersjövik mittemellan Östhammar och Öregrund. Det finns en liten veranda och en stor trädgård med uteplats – gott om utrymme för lek, solbad, grill och kubbspel. Stugan ligger avskilt och utan direkta grannar.

Huset är på ca 55 kvadratmeter med två sovrum, fullt utrustat kök och stort vardagsrum/matrum. Det ena sovrummet har en dubbelsäng, det andra sovrummet en våningssäng och möjlighet att ställa upp en extra bädd.

Badrumsstandarden är enkel och miljöanpassad för minimal påverkan på Östersjön. Det finns en modern mulltoa/separett inomhus. Inget badrum/dusch inomhus men möjlighet att duscha ute (soluppvärmt vatten).

Det är tio minuter med bil till Östhammar och femton minuter till sommarparadiset Öregrund och färjan till Gräsö. En kort cykeltur bort ligger en barnvänlig sandstrand och om du gillar loppisar och söta gårdsbutiker kommer du ha mycket skoj i trakterna kring Norrskedika. Här finns också härliga promenadstigar i skogen och det närliggande naturreservatet med sällsynta svampar och växter. För längre utflykter kan du ta en runda förbi några av de många uppländska bruken längs med kusten. Eller kanske hyra ett par kajaker för att utforska Roslagen från vattnet?

Husdjur är naturligtvis varmt välkomna – hundpassning över dagen kan också gå att ordna, fråga oss gärna!


I korthet: