Hunddagiset är igång!

Vi fick grönt ljus från länsstyrelsen! Och glada tillrop dessutom, de tyckte allt såg bra ut och sa att verksamheten verkade väl genomtänkt och förberedd. Då blir man förstås väldigt nöjd, vi har jobbat hårt med renoveringen.

(Framför allt har Johan Eriksson Bygg i Östhammar jobbat hårt, stort tack till dem, de har gjort ett fantastiskt jobb! Tack även Öregrunds VVS som skött all el och vatten/värme/avlopp).

Nu på måndag öppnar därför Bestbo hunddagis och hundpensionat. Vi tar emot alla sorters hundar. Stora och små, gamla och unga, runda och avlånga. Så länge de inte är elaka mot andra vovvar är de välkomna hos oss!

Det gamla kostallet har byggts om, där finns nu luftiga hundboxar inredda med mjuka soffor och färgglada mattor. Det kommer egentligen bli mer av en förskola än ett dagis – det blir pedagogiskt innehåll och mycket aktivitet för hundarna som kommer hit.

Mer information finns förstås här på hemsidan. Hör av dig om din fyrbenta kompis behöver passning någon gång, vi tar gärna emot!