Husdjurshotell och hunddagis

Du ska på semester men hunden kan inte följa med? Du jobbar långa dagar och behöver hundpassning en eller flera gånger i veckan? Boka in din bästa vän hos oss!

Gården är stor, här finns gott om utrymme att röra sig på. Skogen ligger runt knuten för långa dagliga promenader och det är nära till vattnet för de hundar som gillar att bada. Vi ser till varje hunds behov individuellt och gör besöket roligt, mysigt och bekvämt för alla slags personligheter, stora som små. Det ska kännas helt tryggt att lämna sin fyrbenta kompis här.

Vi erbjuder både regelbundet dagis och enstaka passningstillfällen för kortare eller längre tid. Vi har begränsat antal platser så var gärna ute i god tid med din bokningsfråga. Regelbundna dagisgäster har förtur före tillfälliga pensionatsbesökare.

Pälsvård/kloklippning under hotell/dagisvistelsen kan ordnas.

Hund med epilepsi? Inga problem – det är vår specialitet. Kom bara ihåg att berätta vid bokningen vilka speciella behov just ditt djur har.Bokningsförfrågan/dagisansökan

Om du vill ställa dig i kö till hunddagiset eller vill boka plats på hundhotellet kan du använda formuläret nedan, eller skriv ett mejl till sanna@bestbo.se, eller ring 076-2722739. Vi svarar och bekräftar så snart vi kan.