Husdjurshotell och hunddagis

Du ska på semester men husdjuren kan inte följa med? Du jobbar långa dagar och behöver hundpassning en eller flera gånger i veckan? Boka in din bästa vän hos oss! Vi tar emot allt från fågelspindel till kamel.

Gården är stor, här finns gott om utrymme att röra sig på. Skogen ligger runt knuten för långa dagliga promenader och det är nära till vattnet för de hundar som gillar att bada. Vi ser till varje djurs behov individuellt och gör besöket roligt, mysigt och bekvämt för alla slags personligheter, stora som små. Det ska kännas helt tryggt att lämna sin fyrbenta kompis här.

Vi erbjuder både regelbundet ”dagis” och enstaka passningstillfällen kortare eller längre tid. Vi har begränsat antal platser och först till kvarn gäller, så var gärna ute i god tid med din bokningsfråga. Regelbundna dagisgäster har förtur före tillfälliga pensionatsbesökare.

Pälsvård/kloklippning under hotell/dagisvistelsen kan ordnas. Mot en extra avgift kan vi ibland hämta upp djur i t.ex. Uppsala, Tierp, Norrtälje, Knivsta eller Märsta (gäller inte dagliga besökare, inte heller häst och andra större kreatur).

Hund eller katt med epilepsi? Inga problem – det är vår specialitet. Kom bara ihåg att berätta vid bokningen vilka speciella behov just ditt djur har.Bokningsförfrågan

Om du är intresserad av att boka plats på hunddagiset eller boka in djur på husdjurshotellet kan du använda formuläret nedan, eller skriv ett mejl till sanna@bestbo.se, eller ring 076-2722739. Vi svarar och bekräftar så snart vi kan.