Bokningsvillkor – kajak/kanot

I hyran ingår paddlar, flytvästar och sjökort för det närmaste området. Det går att låna några vattentäta packsäckar.

Betalning i förskott: Du får faktura per e-post när vi svarar ja till din bokningsfråga. Kajakhyran ska betalas i förskott (banköverföring/swish/kontant). Utan förskottsbetalning förbehåller vi oss rätten att annulera bokningen. Vi tar inte emot kortbetalningar på plats.

Avbokning: Om du avbokar mer än fem dagar före avtalad ankomstdag återbetalas hela summan. Om du avbokar mellan fem dagar och 24 timmar före bokad tid återbetalas hälften av den totala hyran. Vid avbokning senare än 24 timmar före bokad tid återbetalas ingen del av hyran. Du kan avboka via telefon eller e-post men hör av dig igen om du inte fått bekräftande svar från oss inom 24 timmar.

Avbokning från vår sida: Om vi av någon anledning måste avboka efter att du fått bokningsbekräftelse får du tillbaka hela bokningsbeloppet.

Åldersgräns: Kajak/kanot hyrs endast ut till personer över 18 år. Sjö- och paddelvana barn i målsmans sällskap är välkomna, på målsmans ansvar och under noggrann uppsikt.

Försiktighet, allemansrätt och sjövett:

Hund: Sjövan och väluppfostrad hund är välkommen att åka med i kanoten, under ägarens uppsikt och ansvar. Flytväst till större hund finns att låna. Hundar och små barn kan av säkerhetsskäl inte åka med i kajakerna.

Återlämning av kajak/kanot sker på överenskommen tid och med all utrustning i gott skick. Om du blir försenad på hemvägen, hör av dig så att vi vet. Försenad återlämning kan komma att debiteras som längre hyrtid.