Om husdjurshotellet

Ska vi vara helt ärliga så är det kanske inte så mycket ett hotell som en plats som inneboende i vår familj. Hundar får nämligen sova uppe i huset hos oss och hänga med oss om dagarna så mycket det går.

Du kan boka plats för din hund hos oss för passning bara några timmar eller för pensionatsvistelse upp till ett par veckor. Vi är flexibla, så länge det finns ledig plats! Har du särskilda önskemål, bara fråga så ser vi om det går att ordna.

Obs: vi tar emot alla slags hundar – stora eller små, kastrerade eller inte, ängsliga eller glada, blyga eller busiga – men vi tar inte emot hundar med aggressivitetsproblematik. Om det finns en risk att din hund gör allvarliga utfall mot människa eller djur kan vi tyvärr inte ta emot den. Det handlar om vår och andras säkerhet.

Så här går bokningen till:

På utcheckningsdagen hämtar du upp hunden / vi lämnar hunden hos dig den tid vi kommit överens om. Om det uppkommit några extra kostnader under vistelsetiden (t.ex. veterinärkostnader, löptikstillägg, maten du skickade med räckte inte) så betalar du detta innan vi lämnar över hunden.

Packlista