Om husdjurshotellet

Du kan boka en plats hos oss för passning bara en kväll eller för pensionatsvistelse upp till ett par veckor – vi är flexibla, så länge det finns ledig plats! Har du särskilda önskemål, bara fråga så ser vi om det går att ordna.

Så här går bokningen till:

Vi använder SKKs rekommenderade kontraktsmall för inackordering av hund. För katter och andra djur anpassar vi kontraktet efter behov. Läs gärna igenom kontraktsmallen innan incheckningsdagen och har du någon fråga, tveka inte att kontakta oss.

På utcheckningsdagen hämtar du upp djuret / vi lämnar djuret hos dig den tid vi kommit överens om. Om det uppkommit några extra kostnader under vistelsetiden (t.ex. veterinärkostnader, löptikstillägg, maten du skickade med räckte inte) så betalar du detta innan vi lämnar över djuret.

Packlista

För andra djur än hund och katt

Packlistan måste förstås anpassas från fall till fall. Minigrisen behöver ha med sig andra saker än undulaten! För andra djurslag än hund och katt kan vi inte heller garantera att vi kan erbjuda mat. Ta med eget foder för hela vistelsen eller hör av dig till oss: sanna@bestbo.se så ser vi vad som går att ordna och till vilket pris.